Tor 3 kom i posten i dag! Takk til Nordnorsk Fartøyvernsenter

Endelig kom Tor 3 i posten. Norsk Motorskøyteklubb eier en ensylindret Volda Semidiesel på 30 hk, bygget i 1963. Dette er en av de siste semidieselmotorer som ble produsert av Volda, da de la ned produksjonen få år senere, og er således en “moderne semidieselSe mer om Ferdinand her. Allikevel har vi aldri hatt elektrisk gløding på denne motoren, og det tenkte vi det var på tide å gjøre noe med. Det blir stadig vanskeligere å få tak i tennsigaretter, og klubbens beholdning minsker for hver gang vi starter opp Voldaen.

Full av entusiasme ble vi da vi kom over at Nordnorsk Fartøyvernsenter har startet opp nyproduksjon av glødespiraler og -holdere, på lisens fra Pluggfabrikken Tor. Enda mer entusiastiske ble vi da Tor 3 kom i posten, og det blir veldig spennende å se om denne nå passer.

Takk til Nordnorsk Fartøyvernsenter for god service, som alltid, og gled dere alle sammen til det blir mildere i været og vi atter kan starte opp Ferdinand, denne gangen med gløding istedenfor sigaretter… I mellomtiden kan dere kose dere med videoer av tidligere oppstarter under fanen Semidiesel her på nettsidene