Risør Trebåtfestival – feriens høydepunkt i regionen!

Enten du tidligere har vært deltager eller besøkende på Risør Trebåtfestival, -eller du aldri har opplevd festivalen, vil vi oppfordre deg til å melde på båt og mannskap allerede i dag. Årets festival blir feriens høydepunkt for både store og små, skippere og skipperinner, fendere og fokkeslasker.

Her blir det regattaer for klassiske seilbåter og seilskøyter, defilering av klassiske motorbåter, foredrag og havnevandringer, konserter og sjørøvertokt, barnas båtbyggerverksted og masse masse andre opplevelser.

Nytt av året er mannskapsfest på Stangholmen fyr, i tillegg til den etterhvert tradisjonsrike mannskapssamlingen på Moen Trebåtbyggerier onsdagen før festivalen åpner. MELD DEG PÅ NÅ hvis du er i regionen, er oppfordringen fra styret i Motorskøyteklubben!

https://trebatfestivalen.no/