Har du besøkt Norsk Motorskøyteklubbs innholdsrike fartøyregister?

Norsk Motorskøyteklubb er stolte av å presentere vårt rikholdige fartøyregister. Her finner du ca 500 båter som er eller har vært medlem i Norsk Motorskøyteklubb. De fleste båtene presenteres med både bilde (-r), eierhistorikk, og annen historisk informasjon. Dette arkivet er så vidt oss bekjent det eneste i sitt slag, og trolig den største samlingen av tilsvarende båter offentlig tilgjengelig. Har du en båt som burde være i vårt arkiv er det kanskje i seg selv grunn god nok til å melde deg inn i klubben. Velkommen til deg som ønsker å bli medlem og presentere ditt stolte fartøy, eller til deg som personmedlem, som ikke har slikt fartøy med liker bildene, historiene og vil støtte vårt arbeide for å ta vare på disse unike kystkulturskattene. Bla i arkivet som du finner her på siden, og kos deg i mange timer. Har du informasjon om noen av båtene i arkivet som ikke allerede ligger der er vi takknemlige for suppleringer, enten det er i form av bilder eller historier mm.

Trykk HER for å gå direkte til arkivet