Norsk Motorskøyteklubb i Koronatider

Kjære medlemmer.

Det er vanskelig å spå hvordan Norsk Motorskøyteklubbs aktiviteter blir påvirket av Koronapandemien som herjer i verden, men at det blir endringer på våre planlagte aktiviteter publisert her https://nmsk.no/medlemsaktiviteter/ er sannsynligvis uunngåelig.

Styret i klubben anbefaler samtlige medlemmer å holde seg oppdatert på Regjeringens og Folkehelseinstituttets anbefalinger og delta på den viktige nasjonale dugnaden vi nå trenger. Hold avstand til hverandre, og unngå større forsamlinger. Ta også hensyn dersom dere skal ut på fjorden med båtene deres. Tenk ekstra over om alt er på stell ombord, planlegg turen på forhånd, lytt til vær- og bølgevarseler og unngå å ta unødvendige sjanser.

Vi lover å holde våre medlemmer underrettet fremover, og krysser samtidig fingrene for at ringvirkningene av pandemien blir minst mulig både når det gjelder liv, helse og landets økonomi.

Med vennlig og helsebringende hilsen

Thomas Nicolai Bjønness

Formann Norsk Motorskøyteklubb