NMSK aktiviteter 2022 oppdatert

AVLYST: Styret inviterer til vårsamling i Tønsberg, for alle NMSK fartøy som er i nærheten. For øvrige aktiviteter henviser vi til aktivitetsoversikten her på nmsk.no

Arrangementet er dessverre avlyst. Vi oppfordrer medlemmene til å melde seg på Asker Trebåtfestival. Les mer på https://askertrebatfestival.no

VÅRSAMLING – ENDELIG – VÅRSAMLING!
Styret har gleden av å invitere til NMSK Vårsamling på Honnørbrygga i Tønsberg.
Vi samles fredag 6.mai og har lagt opp til hyggelig program.
Påmelding MÅ gjøres på post@nmsk.no med navn og størrelse på fartøy, samt antall mannskap.
Havneleie kr 600,- for hele helgen uansette størrelse på fartøy betales TIL NMSK på VIPPS eller konto ved ankomst. NMSK får faktura direkte fra havnevesenet i ettertid.
Vi har reservert honnørbrygga, dvs dampskipsbrygga fra der Kysten ligger og frem mot der Restaurantene begynner. Se skilting på kaia.
Fredag tar vi sikte på felles bespisning på Tollbodens Spiseri om kvelden.
Lørdag blir det omvisning på Loggen Kystlag kl 1100, med felles båttransport t/r. Vi jobber også med å tilrettelegge for omvisning på Tønsberg Sjøfartshistoriske Senter. Forøvrig er det lagt opp til sosial mingling og hygge resten av helgen.
Meld deg på til post@nmsk.no i dag! Vi må ha påmeldinger på forhånd etter avtale med Tønsberg havn.
Vær også obs på broåpningstider for de som kommer østfra: broene åpner 09:05, 12:05, 14:05, 18:05 og 20:05. Lørdag og søndag åpner broene også kl 16:05.
Fra vest / syd trenger man ikke tenke på dette.
Vi legger også opp til at Båtens Verden, Avisa Øyene, Tønsberg Blad m.fl. skal komme innom ila helgen, så her er det stor mulighet for markesføring av våre flotte fartøy og klubben vår.
Vel møtt til en knakande god helg i Tønsberg.
Arrangementet er primært for NMSKs betalende medlemmer, øvrige fartøy kan søke om deltagelse ved å kontakte formannen på post@nmsk.no